Спечели безплатно курс на стойност 400лв. – сега!

 

Курс по невербална комуникация

Нашата мисия е повече хора да овладеят изкуството на общуването! Искаме всеки да може да взаимодейства свободно с околните и да комуникира идеите си, за да живеем в едно по-добро и сплотено общество. Искаме всеки да може да представя талантите си пред света и да преуспява, както в личен, така и в професионален план.

Ако и ти искаш това за себе си – ние ще сме щастливи да ти помогнем!

Кандидатствай сега в нашата лятна обучителна програма и имаш уникалната възможност да спечелиш безплатно място в една от 4-те групи на нашето ТОП обучение за социални умения – “ANIMUS”!

До програмата ще бъдат допуснати ограничен брой специално подбрани хора, със сходни или допълващи се интереси и амбиции. Целта е да се създаде контролирана и безопасна среда, базирана на доверие, конфиденциалност и взаимно разбиране.

Успешно завършилите курса, ще бъдат сертифицирани и ще станат част от нашето общество. Ще получават ексклузивен достъп до бъдещи събития и срещи, организирани от „Наука за хората“.

Само сега имаш възможност да научиш всичко, което никой не ти е казвал до момента за социалните умения и общуването и да преобразиш живота си завинаги!

Одобрените кандидати могат да съобразят участието си със своя график, като изберат удобна за тях група, в която да се включат.

Нека това бъде твоето лято! 
Кандидатствай сега:

Оставащи места: 3

Съгласен съм данните ми да бъдат обработвани за целта на конкурса и организирането на събитието, и да получавам информация отностно нови проучвания, семинари и предстоящи обучения.*

Съгласен съм с общите условия и политиката за поверителност на сайта (виж дъното на страницата).*

*Личните ви данни се обработват с цел организиране на мероприятието.
*Те не се съхраняват повече от необходимото за тази цел и не се споделят с трети страни.  

КОМЕНТИРАЙ И ЗАДАЙ ВЪПРОС

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *