Колко възможности пропусна, 

заради липсата на добри социални умения?

Искаш ли да можеш да общуваш с всеки, без излишните притеснения, срам и нерви?

Имаш ли стремеж да постигнеш кариерен напредък и да затвърдиш позициите си?

 

Има много хора, които чувстват, че нещо ги спъва или забавя по пътя им към успеха.

Причината за това е много проста - това как да общуваме правилно с другите не е умнение, което се преподава в училище.

И на всички ни се налага да се учим чрез метода на пробата и грешката...

Това води до редица ситуации, които ни изпълват със страх и съмнения.

Добрите социални умения са ключови, за да можем да преодоляваме предизвикателствата, да просперираме и да живеем пълноценно. От малки сме научени да мълчим, да седим мирно, да слушаме инструкции, да имитираме чужди модели на поведение и да не развиваме креативността си. А общуването е именно това - креативен начин да изразяваме себе си вербално и невербално.

Искам да те попитам:

 • Омръзнало ли ти е колегите да те засенчват, само защото си имат приказка с шефа и успяват да си припишат твоите заслуги?
 • Омръзнали ти другите все да намират начин да се оправят и да излязат от ситуацията, а ти винаги да поемаш негативите?
 • Чудил ли си се как се получава така, че хора с по-малко опит, квалификации и умения от теб те изпреварват?
 • Често ли се чувстваш неуверен в способността си да изразиш позицията и мнението си?
 • Свикнал ли си другите да те прекъсват и да не те разбират?

Усъвършенстване на социалните умения

Готов ли си всичко това да се промени?

ANIMUS е най-подробното, най-ефикасното и практически насочено обучение за комуникативни и социални умения в България!


Н. Атанасова
Фронт офис мениджърКурсът е изключително полезен,както за професионалната кариера, така и в личен план.Моля Ви организирайте повече такива мероприятия.

Б. Белалова
Директор, банка ДСК За всички, които имат интереси в областта на успешната комуникация, желаят да развият уменията си в разрешаването на конфликти, в управлението на собственото представяне и в разпознаването на емоциите на другите, препоръчвам Ина и „Наука за хората“.


В. Василев
Регионален Мениджър, Sandoz
Обучението беше на много високо ниво. Повечето от информацията познавах в различен вид. Винаги човек може да добави допълнителна стойност към знанията.Благодаря за обучението.

Какво ще ти даде ANIMUS:

Бързо изграждане на доверие и взаимна връзка за трайни и значими взаимоотношения.

Вече нищо няма да застава между теб и хората, защото ще знаеш как да ги накараш да ти имат доверие! Независимо дали става дума за клиенти, партньори, познати. Ще се научиш да предразполагаш другите да се разкриват пред теб и да те чувстват близък/близка.

Бъдете вземани на сериозно, бъдете прекъсвани по-рядко, излъчвайте авторитет и всявайте респект.

Искаш ли да развиеш и усъвършенстваш лидерски умения? Тук ще откриеш каква е формулата, за да постигнеш това! Славиш се със златно сърце, но често това води до ситуации, в които ти се качват на главата? Или точно обратното, имаш име на човек с безупречна репутация, но хората се страхуват от теб и не смеят да споделят с теб или да усетят "човешката ти страна"?

Изпращайте правилните сигнали, че можете да бъдеш едновременно способни и приветливи и да държиш хората заинтересовани в разговора.

Омръзна ли ти да водиш скучни разговори по общи теми с околните? Искаш ли да научиш кои са тайните съставки на вълнуващия разговор? Няма повече да ти се налага да изпадаш в неловки ситуации и да водиш безсмислени разговори. Ще овладееш силата да можеш да разговаряш с всеки, независимо къде се намираш!

Бързо разпознавайте намеренията и интересите на хората, за да елиминирате объркването, да премахнете съмненията и да се свържете на по-дълбоко ниво.

Научи се да разпознаваш емоциите на другите по бърз и безпогрешен начин. Безценно умение, както за успешни преговори, така и за всяко твое следващо взаимодействие с други хора. Ще научиш много повече, освен за околните, а и за самия теб. Рядко си даваме сметка как изглеждаме отстрани. Поведението ти ще бъде анализирано в реално време и ще получиш безценна гледна точка и информация, която не си знаел за себе си.

Развивайте социалната си самоувереност и получавайте това, от което имате нужда и искате от взаимодействията си с другите.

Овладей златния баланс между това да бъдеш вземан/а на сериозно и това да бъдеш възприеман/а като емпат, който взема под внимание чувствата на събеседника. Ще научиш как да комуникираш посланията си така, че да ангажираш слушателите с това, което казваш. Демонстрирай лидерските си качества и умения, вдъхновявай околните да искат да те последват.

Създавайте интересни разговори, контролирайте посоката на диалога и внасяйте идеите си по начин, който оставя хората любопитни и развълнувани.

Овладей пред-убеждаването и подготовката за успех на самия себе си. Твоят вътрешен монолог влияе на начина, по който взаимодействаш с околните. Никога повече няма да ти се налага да слагаш маска, за да се харесаш на другите.

ЛЕКТОР

Портретна снимка на Ина Иванова

Ина Иванова

Психолог, магистър по „Трудова и организационна психология“ и „Реторика“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Член на Европейската асоциация за трудова и организационна психология. Специализира тясно в областта на ефективната комуникация и невербалното общуване.

В качеството си на експерт е канена на кръгла маса, организирана от Facebook в Загреб. Домакин на срещата е лично Габриела Чех - директор по публичните политики на "Фейсбук" за Централна и Източна Европа. 

Взема участие в конференции на НАТО, както в България, така и на ATA Аtlantic Treaty Association в Брюксел, отново поканена като експерт.

Пише публикации за редица издания като Кариери (Капитал), Elle България, Дир, Труд и др. 

Занимава се активно с корпоративни и индивидуални обучения. Нейни клиенти са хора от политическия елит, директори на банки, популярни личности, мениджъри и предприемачи.

Форма за индивидуално записване

  *Изберете пакет:

  Базов: 190лв. (Включва курс + учебно помагало)Про: 240лв. (Курс + сертификат и учебно помагало)Премиум: 390лв. (Включва курс + учебно помагало, сертификат, индивидуален анализ и консултация.)

  *Изберете дата:

  Прочетох и се съгласявам с политиката за лични данни*

  Съгласен съм данните ми да бъдат обработвани за целта на организирането на събитието, и да получавам информация отностно нови проучвания, семинари и предстоящи обучения.*

  *ANIMUS е програма, която се състои от два отделни модула "Beginner" и "Expert" , всеки от които се провежда в рамките на 2 дни. 

   

   

  Мислиш, че твой близък има нужда от това обучение?

  Изпрати му го.

  Ефективно общуване