психолог

Психолог – правилния ли сте избрали

Психолог – не е ли това синоним за човек, който проявява емпатия и може да ви помогне да преминете през тежки за вас моменти?

А как да разберете дали работите с подходящ за вас терапевт / психолог?

  Когато търсите психолог / терапевт сигурно сте се питали какъв процес да очаквате. Ако вече пък сте минавали през това, но сте имали усещането, че нещо не е както трябва, но не се били сигурни дали не грешите. Чудели сте се дали проблемът не е във вас…  

Ще ви помогнем да си получите отговор на някои въпроси, които може би сами сте си задавали:

 

Кои са сигналите, които могат да ви подскажат дали сте попаднали на правилния за вас специалист? Как може да разграничите добрите специалисти от останалите? Кои въпроси може да зададете на себе си, а и на терапевта / психолога, с когото работите?

Ще се опитаме да направим общ поглед над тези теми и  да ви заредим с идеи, които да ви помогнат да избирате мъдро и да се предпазите от нежелани ситуации, изгубено време и средства. Разбира се, не претендираме за изчерпателност по темата, но ще разкажем няколко истински истории, които може би ще са ви от полза занапред, когато си избирате психолог / терапевт.  

Всичко по темата ще чуете в Епизод 1 на подкаста на Наука за хората!

    https://anchor.fm/ina-ivanova    

Не пропускайте да използвате функцията, която позволява да изпратите съобщение с въпрос и да разкажете личен казус! Съобщението може да е гласово и да бъдете включени в следващ епизод и да получите отговор. Ако слушате през Spotify, то скролнете до края на страницата и ще видите надпис: Send in a voice message: https://anchor.fm/ina-ivanova/message

  Spotify: https://open.spotify.com/episode/6GFwDhtjKc3R74lslYPbfg  

Научете тънкостите на презентационните умения, като се запишете за нашeто практическо обучениe POWER.

  Мислите ли, че някой ваш  близък или приятел ще намери тази статия за полезна? Изпратете му я! 🙂

Последвайте страницата на “Наука за хората” във Facebook и LinkedIn!

За още полезни статии->