тя флиртува
тя флиртува чрез докосване на устните
тя флиртува чрез докосване на косата
тя флиртува чрез докосване на врата
тя флиртува като поднася лицето си на поднос
тя флиртува
тя флиртува чрез докосване на устните
тя флиртува чрез докосване на косата
тя флиртува чрез докосване на врата
тя флиртува като поднася лицето си на поднос

3 невeрбални сигнала, че тя флиртува с теб

Тя флиртува ли с мен? Как да разбера дали тя има чувства към мен? Как да разбера дали тя ме харесва?

Използвайте информацията, която невербалните сигнали ви дават, за да разберете това.

Знаете ли, че по време на 30 минутен разговор двама души обменят над 800 невербални сигнала?

Това е обмяна на информация отвъд думите, която се случва непрекъснато, дори, когато настъпи тишина.

До известна степен може да разгадаем част от сигналите. Но като цяло това е игра на отгатване и търсене на истината.

Това, с което искам да ви помогна правилното разчитате на езика на тялото на обекта на вашия интерес.

Жестовете, на които ще обърна внимание днес са някои от невербалните сигнали за интерес при жените. Какво казва езикът на тялото на една жена, когато тя ви харесва? И всичко това, подкрепено с научни обяснения.

Научни изследвания доказват, че когато една жена има интерес, тя често си служи с различни жестове, чрез които сякаш се “нагиздва”. Това може да бъде свързано с тяхната коса и бижута например. Езика на тялото при жените има някои особености, когато става дума за флирт и привличане. Поведението на жените в такива ситуации може да е доста добре прикрито и завоалирано, затова бъдете бдителни, за да откриете истината.

 

 

Искате ли да овладеете тънкостите на общуването?

Запишете се на курсът ни по социални умения ANIMUS сега!

 

 

Ето и трите специфични жеста , чрез които да разберете дали тя флиртува и са признаци на привличане от нейна страна:

Докосване на врата

красива женас разголено рамо, тя флиртува

Вратът се смята за уязвима зона и когато една жена ви го демонстрира, това е сигнал, че ви има доверие. Обърнете внимание и на начина, по който тя флиртува, като наклонява главата си, така че да го виждате. Това е зона, която е много нежна и показвайки я вие имат визуален достъп до зона с важни кръвоносни съдове. На подсъзнателно ниво подобни части на тялото се прикриват, когато човек не се чувства комфортно и когато не желае да преминава определена граница на близост.

Когато една жена докосва врата си, тя несъзнателно (или съзнателно) провокира изпускането на феромони от тази част на тялото си. По този начин тя подсъзнателно иска да привлече мъжкия. От друга страна, докато гали врата си, жената подсказва на мъжа къде иска да бъде докосвана. Шията е сред най-чувствителните и запазени за интимна близост части на тялото на жените, които провокират сигнали на мъжкия интерес. Видите ли жена нежно да докосва шията си, да оправя верижката си или да пипа обеците си, то бъдете сигърни, че тя флиртува с вас.

Докосване на косата

красива млада жена гледа съблазнтелно и тя флиртува като си докосва косата

На подсъзнателно ниво, жената докосва косата си, за да покаже на мъжа нейната лъскавина и здравина. Мъжете от своя страна търсят в бъдещата си партньорка (изцяло на подсъзнателно ниво) сигнали за това, че тя е здрава и се храни правилно. Това е свързано с възможността на жената да му роди здраво дете. Макар и в момента на флирт това да са последните мисли, които ви минават на ум и да нямате никакви планове са семейство или деца. Всичко това е една обмяна на информация, за която и двамата може да не си дават никаква сметка, но природата го прави вместо тях. От друга страна чрез докосването на косата, отново се отделят феромони, чрез които тя флиртува и показва, че търси сигнали на мъжкия интерес

Докосване на устните

красива жена флиртува с поглед и докосва устните си

Когато жената докосва устните си пред вас, това е много вероятно да е сигнал, че иска вие да я докосвате там или дори да я целунете. Чрез това се повишава притока на кръв и те порозовяват, като дават сигнал на мъжа, че жената има интерес. В голяма степен това е и предисторията на червеното червило. То следва да е предизвикателно и да провокира вниманието на мъжете към тази чувствена зона.

Изброените по-горе сигнали са само малка част от сигналите за флирт, но тези в частност са особено характерни за жените. Може да се спомене още разстоянието, на което тя седи; дали се навежда към вас; повдигането на веждите, което е сигнал за интерес и т.н. За тях ще научите в дълбочина по време на  предстоящите обучения, които ще бъдат организирани. Когато една жена ви гледа и често докосва устата си или посяга да оправя червилото си, то имайте предвид, че тя флиртува и иска да привлече вниманието ви.

БОНУС – Поднасяне на лицето на поднос

жена, която е сложила лицето си като на поднос, така тя флиртува

Когато една жена застане по този начин, облегнала главата си върху дланите си, тя иска да демонстрира красотата на лицето си на мъжът, който я привлича. Тя буквално поднася лицето си като на поднос пред мъжа, за да може той да се наслади на нейната хубост.

Когато една жена направи този жест пред вас, бъдете уверени да пристъпите към първите стъпки на ухажването, защото дамата очаква именно това от вас. Това е сигурен сигнал, че тя флиртува с вас.

 

 

 

Искате ли да блеснете по време на следващата ви изява или презентация?

Запишете се на курсът ни по публично говорене POWER сега!

 

Наука за хората – ПОДКАСТ

 

 

Мислите ли, че някой ваш  близък или приятел ще намери тази статия за полезна? Изпраете му я! 🙂

👁Последвайте страницата на “Наука за хората” във Facebook и LinkedIn!

За още полезни статии->

 

Източник: Ванеса Ван Едуардс