Колко възможности пропусна, 

заради липсата на добри социални умения?

animus

Искаш ли да можеш да общуваш с всеки, без излишните притеснения, срам и нерви?

Имаш ли стремеж да постигнеш кариерен напредък и да затвърдиш позициите си?

 

Има много хора, които чувстват, че нещо ги спъва или забавя по пътя им към успеха.

Причината за това е много проста - това как да общуваме правилно с другите не е умнение, което се преподава в училище.

И на всички ни се налага да се учим чрез метода на пробата и грешката...

Това води до редица ситуации, които ни изпълват със страх и съмнения.

Добрите социални умения са ключови, за да можем да преодоляваме предизвикателствата, да просперираме и да живеем пълноценно. От малки сме научени да мълчим, да седим мирно, да слушаме инструкции, да имитираме чужди модели на поведение и да не развиваме креативността си. А общуването е именно това - креативен начин да изразяваме себе си вербално и невербално.

Искам да те попитам:

 • Омръзнало ли ти е колегите да те засенчват, само защото си имат приказка с шефа и успяват да си припишат твоите заслуги?
 • Омръзнали ти другите все да намират начин да се оправят и да излязат от ситуацията, а ти винаги да поемаш негативите?
 • Чудил ли си се как се получава така, че хора с по-малко опит, квалификации и умения от теб те изпреварват?
 • Често ли се чувстваш неуверен в способността си да изразиш позицията и мнението си?
 • Свикнал ли си другите да те прекъсват и да не те разбират?

Усъвършенстване на социалните умения

Готов ли си всичко това да се промени?

ANIMUS е най-подробното, най-ефикасното и практически насочено обучение за комуникативни и социални умения в България!


Н. Атанасова
Фронт офис мениджърКурсът е изключително полезен,както за професионалната кариера, така и в личен план.Моля Ви организирайте повече такива мероприятия.

Б. Белалова
Директор, банка ДСК За всички, които имат интереси в областта на успешната комуникация, желаят да развият уменията си в разрешаването на конфликти, в управлението на собственото представяне и в разпознаването на емоциите на другите, препоръчвам Ина и „Наука за хората“.


В. Василев
Регионален Мениджър, Sandoz
Обучението беше на много високо ниво. Повечето от информацията познавах в различен вид. Винаги човек може да добави допълнителна стойност към знанията.Благодаря за обучението.

Какво ще ти даде ANIMUS:

Бързо изграждане на доверие и взаимна връзка за трайни и значими взаимоотношения.

Вече нищо няма да застава между теб и хората, защото ще знаеш как да ги накараш да ти имат доверие! Независимо дали става дума за клиенти, партньори, познати. Ще се научиш да предразполагаш другите да се разкриват пред теб и да те чувстват близък/близка.

Бъдете вземани на сериозно, бъдете прекъсвани по-рядко, излъчвайте авторитет и всявайте респект.

Искаш ли да развиеш и усъвършенстваш лидерски умения? Тук ще откриеш каква е формулата, за да постигнеш това! Славиш се със златно сърце, но често това води до ситуации, в които ти се качват на главата? Или точно обратното, имаш име на човек с безупречна репутация, но хората се страхуват от теб и не смеят да споделят с теб или да усетят "човешката ти страна"?

Изпращайте правилните сигнали, че можете да бъдеш едновременно способни и приветливи и да държиш хората заинтересовани в разговора.

Омръзна ли ти да водиш скучни разговори по общи теми с околните? Искаш ли да научиш кои са тайните съставки на вълнуващия разговор? Няма повече да ти се налага да изпадаш в неловки ситуации и да водиш безсмислени разговори. Ще овладееш силата да можеш да разговаряш с всеки, независимо къде се намираш!

Бързо разпознавайте намеренията и интересите на хората, за да елиминирате объркването, да премахнете съмненията и да се свържете на по-дълбоко ниво.

Научи се да разпознаваш емоциите на другите по бърз и безпогрешен начин. Безценно умение, което е полезно както за успешни преговори, така и за всяко твое следващо взаимодействие. Ще научиш много повече, освен за околните, а и за самия теб. Ще успяваш да измерваш "емоционаната температура" на събеседниците си и няма да се чудиш как да продължиш разговора. 

Развивайте социалната си самоувереност и получавайте това, от което имате нужда и искате от взаимодействията си с другите.

Овладей златния баланс между това да бъдеш вземан/а на сериозно и това да бъдеш възприеман/а като емпат, който взема под внимание чувствата на събеседника. Ще научиш как да комуникираш посланията си така, че да ангажираш слушателите с това, което казваш. Демонстрирай лидерските си качества и умения, вдъхновявай околните да искат да те последват.

Създавайте интересни разговори, контролирайте посоката на диалога и внасяйте идеите си по начин, който оставя хората любопитни и развълнувани.

Овладей пред-убеждаването и подготовката за успех на самия себе си. Твоят вътрешен монолог влияе на начина, по който взаимодействаш с околните. Никога повече няма да ти се налага да слагаш маска, за да се харесаш на другите. Стъпката, която изисква подготовка, но се отплаща стократно.

ЛЕКТОР

Портретна снимка на Ина Иванова

Ина Иванова

Психолог, магистър по „Трудова и организационна психология“ и „Реторика“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Член на Европейската асоциация за трудова и организационна психология. Специализира тясно в областта на ефективната комуникация и невербалното общуване.

В качеството си на експерт е канена на кръгла маса, организирана от Facebook в Загреб. Домакин на срещата е лично Габриела Чех - директор по публичните политики на "Фейсбук" за Централна и Източна Европа. 

Взема участие в конференции на НАТО, както в България, така и на ATA Аtlantic Treaty Association в Брюксел, отново поканена като експерт.

Пише публикации за редица издания като Кариери (Капитал), Elle България, Дир, Труд и др. 

Занимава се активно с корпоративни и индивидуални обучения. Нейни клиенти са хора от политическия елит, директори на банки, популярни личности, мениджъри и предприемачи.

Форма за индивидуално записване

  *Изберете пакет:

  Базов: 190лв. (Включва курс + учебно помагало)Про: 240лв. (Курс + сертификат и учебно помагало)Премиум: 390лв. (Включва курс + учебно помагало, сертификат, индивидуален анализ и консултация.)Промоционален Пакет Премиум: 624лв. (Включва 2 курсa (Beginner и Expert) + учебно помагало, сертификат, индивидуален анализ и консултация.)

  *Изберете дата:

  Прочетох и се съгласявам с политиката за лични данни*

  Съгласен съм данните ми да бъдат обработвани за целта на организирането на събитието, и да получавам информация отностно нови проучвания, семинари и предстоящи обучения.*

  *ANIMUS е програма, която се състои от два отделни модула "Beginner" и "Expert" , всеки от които се провежда в рамките на 2 дни. 

   

   

  Първата крачка към трансформацията ти може да започне сега. Имаш ли смелостта да пристъпиш в света на детайлите?

   

   

  Ефективно общуване