Логото на центъра за ефективно общуване представлява две усмихнати лица и текста Наука за хората България.

Чрез общуването с околните ние имаме възможността да научим повече за тях и света, както и да представим себе си и своите идеи.

Благодарение на умението да кодираме и декодираме своите послания и тези на другите, можем да се превърнем в изключително ефективни комуникатори.

Ние от НАУКА ЗА ХОРАТА БЪЛГАРИЯ имаме мисията да помагаме на хората да вземат информирани решения и да добият изцяло нов поглед над взаимодействията си с другите. Чрез нашите обучения ще получите изпитани решения, които са базирани на научни изследвания. Те са подготвени така, че да можете да започнете да ги прилагате веднага в практиката. Работим с хора от политическите среди, корпоративния свят и тези, които имат готовността да погледнат на заобиклаящата ги среда с нов поглед.

Ние взимаме най-важното от съвременната наука и психология и го прилагаме в ежедневното общуване. 

НАШИЯТ ЕКИП

Портретна снимка на Ина ИвановаИна Иванова е организационен психолог и съосновател на "Наука за хората" - компания, която предоставя обучения и консултантски услуги в сферата на ефективото общуване, невербалната комуникация, изграждането на имидж. Работи с действащи политици, популярни личности, мениджъри и предприемачи.

В работата си тя е лицензирана да преподава най-съвременните методи, разработени от водещите специалисти по публично поведение в САЩ.

В МЕДИИТЕ

TEDx AUBG

 

Fake News

 

ATA

 

Facebook